Македонија
7. March 2018 - 10:08

Среде ноќ во Чаир пронајдено 12-годишно девојче, исчезнато од Домот „25 Мај“

Ноќеска околу 01.10 часот на ул. „Благоја Стефковски“ во Скопје, од страна на полициски службеници било пронајдено 12-годишно дете - штитеник на Домот „25-Ти Мај“, кое било пријавено за исчезнато. 

Детето било предадено на полициски службеници од Одделението за малолетничка деликвенција Чаир за понатамошна постапка.