Живот
17. March 2016 - 16:17

Сред плоштад им нудеше на девојки по 1.000 евра за секс, еве колку прифатија!

Екипата од јутјуб каналот Срамежливи кокошки (Shy Chickens) направила социјален експеримент во Чешка. Глумеле дека се руски милијардери и им нуделе на девојките на улица по 1000 евра за една ноќ во хотел. 
 
Што мислите, колку од нив прифатиле?