Џет-Сет
5. October 2017 - 9:30

Срцето да ти застане: Еве што направила Дона пред нејзината смрт

Многу нејзините колеги иако беа свесни за нејзината долга и тешка болест, ги трогна оваа вест, а посебно емотивно ја доживееа нејзините соограѓани. 
 
Меѓу нив е и нејзиниот колега, млад пејач Мирза Малкоќ 
 
- Откако  одекна веста за смртта на пејачката цел Бихач, занеме. Веста ги потресе сите сограѓани на ова место и покрај тоа што беа свесни за нејзината болест.  Во последно време Дона се повлече во станот на нејзините родители, знаеше дека не може да ја победи болеста, а не сакаше  на никого да смета. Беше голема ѕвезда и голем човек, изјавил Малкоќ.