Живот
28. August 2017 - 14:18

Србин стана хит на Интернет - погледнете како го ишишале!

Србин стана хит на Интернет откако ја покажа својата тетоважа. Тој на главата го истетовирал Ким Јонг Ун, а видеото веднаш стана популарно.