Живот
13. October 2017 - 11:32

Срамна исповед на луѓе кои направиле инцест: Бев возбудена, имав секс со братот, а сега имаме деца

Инцест преставува еден од најголемите сексуални табуа и забранет е во бројни земји ширум светот. Тоа, што е забрането не знчи дека не се случува, а поединци собрале доволно храброст и јавно да прзборат за својата најмрачна тајна. 
 
Една жена рекла дека има две деца со својот брат и дека живеат среќно, додека други велат дека се обидуваат да не се сеќаваат на тоа. 
 
Својата приказна ја споделиле на еден блог, а за секоја од нив може да се каже дека е шокантна на свој начин. 
 
Една жена рекла дека имала секс со својот брат откако „промениле“ многу  хранителски семејства. На крајот завшиле кај еден религиозен пар кои им рекол да ја напуштат куќата. 
 
- И јас и тој со месеци немавме секс, па дури ни контакт, напишала жената присетувајќи се кога имала 15 години, а нејзиниот брат 14 години, една вечер одлучиле да се состанат во тоалетот.
 
Иако се било доброволно во тоа време се чуствував како да го присилив да има секс со мене. Тој се противеше бидејќи не сакаше да се каам во иднина поради тоа, но бидејќи инсистирав тој на крај се согласи. Поради тоа жалев половина од својот живот и се плашев дека ќе ме замрази. Тој ми беше единственото семејство, а се плашев дека ќе го изгубам поради мојата себичност. 
 
Ми треба 10 години за да се осмелам да одам кај него и да побарам прошка, но на мое изнеадување тој воопшто не беше лут, што беше огромно олеснување и повеќе на нас не ни беше непријатно кога бевме во заедничко друштво, напишала таа. 
 
Еден маж рекол дека имал секс со сетрата кога имал 17 години, а тој само 14. Веднаш после тоа се почуствувал збунето, уплашено и посрамотено. 
 
- Истрчав во својата соба, со огромен срам. Ја поминав цела ноќ прашувајќи дали ја силував или навистина тоа го сакаше. Утредената беше се нормално, но таа не можеше да ме погледне во очи. Со години чувствував срам , па дури што знаев дека таа го сакала тоа, вината беше преголема. Тоа се случи пред 10 години. Никогаш повеќе не сме зборувале за тоа, напишал тој. 
 
За многумина тоа што го направиле е голема и трајна штета,  некои дури и признале дека имале секс со роднини, пренесува Индепендент. 
 
- Имав секс ос својот роднина кога и двајцата имавме 17 години. Се беше доброволно и никогаш не се чуствуваме виновно. Спиевме само еднаш и потоа и  двајцата влеговме во долги врски. Тоа се случи пред 20 години и ние се уште сме во контакт без оглед на тоа што се случило, напишала таа. 
 
Некои приказни пак имаа и изненадувачки крај
 
Една жена напишала: Мојот брат и ја имаме секс секој ден, заедно сме веќе шест години и имаме две деца. Се почна затоа што бев премногу возбудена и сакав да имам секс, но се прерасна во врска. Мојот живот се промени потоа.
 
Сите планови кои ги имав после средното училиште паднаа во вода, но вредеше, пишала таа