Живот
2. September 2016 - 15:23

СОВРШЕНСТВО ВО 25 КВАДРАТИ: Оваа куќа содржи апсолутно се што ви е потребно

Куќа од 25 квадрати која ќе ве воодушеви. Оваа преубава куќичка ја дизејнирала американскара компанија Авава Системс и на 25 метри квадрати се наоѓа се што ви сака срцето. Тука е дневната соба, мала кујна со трпезарија, спална соба и тоалет. 

Погледнете го виедеото...