Живот
16. May 2018 - 13:20

Сопственик нуди награда за било каква информација за крадецот од снимкава

Полицијата во Томиславград добила дојава дека фирма била ограбена во текот на ноќта и дека од неа е украден сефот со непозната сума на пари.

Сопственикот на компанијата објавил, во соработка со полицијата, снимка од надзорните камери кои снимиле лице за кое се претпоставува дека го украло сефот со непозната количина на пари од компанијата.