Живот
19. јуни 2017 - 21:20

Сопругата на Саша Поповиќ прозборе за првиот сопруг - тоа што го кажа го изненади и Саша

Сопругата на Саша Поповиќ, директорот на Гранд, со гордост зборува за него, но ретко говори за својот прв брак. Сузана Јовановиќ која е деветнаесет години со Саша, претходно беше во брак од кој го има својот син Даниел.

- Татко е оној кој се грижи за вас, ве сака, ве образува...Сале е се тоа за моето дете. Секогаш вели Даниел е мој син, вели Сузана.

Таа вели дека е среќна што нејзиниот син е на прав пат, што се бори во животот и вели дека не сака да се експонира во јавноста.

- Мили ми е кога ќе слушнам пофалба, не ни сакам да го спомнувам поранешниот сопруг. Моето дете има татко и тоа е Саша, изјави таа.