Македонија
13. March 2016 - 12:53

Сообраќајот по една коловозна лента на патот Катланово-Велес

На патниот правец Катланово – Велес, на 3 км. пред наплатна станица Сопот поради карпа на брзата коловозна лента сообраќајот се одвива по една коловозна лента во должина од 100 метри. На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација.

Екипите на ЈП Македонијапат работат на расчистување на коловозот.