Македонија
5. August 2021 - 19:42

Сообраќајот на патот Прилеп – Градско во целосен прекин

Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, поради пожар кај местото Топлица, од 18:45 часот е во целосен прекин за сите видови возила, соопшти АМСМ.

Според АМСМ, сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 часот.