Македонија
13. February 2018 - 22:11

Сообраќајот на патниот правец Дебар-Маврово по една коловозна лента, Река без струја

Сообраќајот на патниот правец  Дебар-Маврово, делница Ростушки Мост-Жировница кој беше во прекин поради падната лавина, се одвива по една коловозна лента.

Подрачјето на Река е без електрична енергија. Екипи на ЕВН се очекува да интервенираат во текот на утрешниот ден.

Поради снегот тешко се одвива сообраќајот на патот Дебар- Струга.