Македонија
1. January 2020 - 19:20

Сообраќајот на патиштата се одвива тековно по влажни коловози

Сообраќајот на државнита патишта се одвива тековно по наместа влажни коловози.

ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.

Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈАПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни.

За сите подетални информации јавете се на нашиот дежурен телефон 02/ 25 61 502 или посетете ја нашата веб страница www.makedonijapat.com.mk