Македонија
8. August 2016 - 9:46

Сообраќајот на Градско - Прилеп по една коловозна лента

Сообраќајот на патниот правец Градско-Прилеп кој беше во прекин поради сообраќајна несреќа е воспоставен по една лента наизменично.

Сообраќајната несреќа се случила кај местото викано „Раец“.