Македонија
21. јуни 2024 - 12:38

Сообраќајка пред Демир Капија, сообраќајот во прекин

Oд 12:10 ч. на регионален пат 1102 – с.Прждево кон Демр Капија, поради сообраќајна незгода, сообраќајот е во целосен прекин во двата правци, соопшти АМСМ