Македонија
2. December 2019 - 13:50

Сообраќајка на патот Кичево-Скопје

Од 13:20 часот на патниот правец Кичево-Скопје, на потегот од с.Зајас до с.Милинци, поради сообраќајна незгода, сообраќајот се одвива наизменично по една сообраќајна лента.