Македонија
9. December 2017 - 9:02

Сообраќајка на патот кај Демир Капија - сообраќајот нормализиран

  На патниот правец Демир Капија – Удово кај местото Арсова лака, сообраќајот е нормализиран за сите видови на возила во двата правци.
 
Сообраќајот беше во прекин од ноќеска околу четири часот поради сообраќајна несреќа.