Македонија
8. November 2017 - 9:04

Сообраќајка кај Крива Паланка, сообраќајот во прекин

 
Целосно во прекин е сообраќајот на магистралниот пат Куманово-Крива Паланка, кај местото „Просечник“ пред село Псача, поради сообраќајна незгода.
 
Сообраќајот е во прекин од 8:15 часот, соопшти Автомото сојузот на Македонија