Македонија
1. јуни 2017 - 13:27

Сообраќајка кај Католичка - Има повредени

Моторџијата е повреден при сообраќајката на кружниот тек кај католичката црква во Скопје која се случила попладнево. На лице место искочиле полициски службеници.

Повеќе детали покасно