Македонија
25. јуни 2019 - 12:56

Со шипки му го искршија автомобилот на паркинг во Струга

Тепачка се случи денеска на паркинг во Струга, во која учествувале повеќе лица.

Се претпоставува дека причините за тепачката се поради паркинг место, а на видео-записот се гледа како еден од автомобилите е многу оштетен.