Живот
8. November 2015 - 10:23

Со пила пресече старо дрво на половина, но никој не очекуваше дека ќе се случи ова!

Кога овој човек одлучил да пресече едно големо старо дрво, не ни сонувал дека тоа ќе биде голем проблем.

Обично кога ќе „паднете“ дрво, тоа останува на земја.

Но, погледнете што се случило.