Живот
21. December 2016 - 14:20

Со овој трик вратата на автомобилот никогаш нема да ви замрзне

 
Една од најголемите зимски маки за возачите е замрзната врата на автомобил. Со помош на овој генијален трик, никогаш повеќе нема да го имате тој проблем.
 
Се што ви е потребно е некаков вид на масло.
 
Подмачкајте ја гумата околу вратите и следното утро ќе можете лесно да го отворите автомобилот.
 
Инаку, никогаш немојте на сила да отварате замрзната врата бидејќи може да ја оштетите. Доколку можете посипете ја со топла вода, но не врела затоа што може да дојде до пукање.