Џет-Сет
28. јуни 2016 - 19:20

Со години ја криеше: Еве како изгледа помладата сестра на Николија!

Пејачката за прв пат во јавноста ја откри својата помлада полусестра по татко, Теодора Јовановиќ.

Clipboard013

Николија признала дека нејзиниот татко и забранил на социјалните мрежи да објавува фотографии од Теодора и полубратот Лука, но пејачката реши да направи промена и да ја покаже помладата полусестра, за потребите на една српска емисија.

Clipboard031

Инаку, Теодора има 15 години, пред година дена заврши основно образование и желба и е исто како Николија да студира во Атина, Грција. Погледнете фотографии од нивното прво јавно појавување.

Clipboard05

Clipboard04