Живот
4. September 2016 - 12:39

Снимката на суд: Мојот шеф е сексуален манијак!

Погледнете како шефот се обидува да ја одведе секретарката во кревет, додека таа се спротивставува.
 
Шефот е упорен, ја допира девојката, дури и ја повлече во скутот.
 
По ова, девојката си дала отказ, а снимката ја предала на судот и бара оштета!