Џет-Сет
1. July 2018 - 14:00

Снаата на Лепа Брена со емотивна исповед - страдам!

После свадбата на векот и преубавата свечена церемонија, убавата пејачка Александра Пријовиќ заплови во брачните води со Филип Живоиновиќ, а со јавноста сподели што ја прави тажна и поради што страда.

-Мислам дека не постои ништо потешко, моите родители иако се разделени, имаат добар однос, но тоа не може да биде исто како кога би биле заедно. Страдам што отсекогаш сум сакала моето семејство да биде заедно. Тоа ми била најголема желба-рекла Александра