Македонија
17. July 2015 - 10:38

Службите за издавање изработени патни исправи ќе работат и во сабота

Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота од 08.30 до 16.30 часот, за издавање на веќе изработените патни исправи, соопшти денеска МВР, заради зголемениот интерес на граѓаните.