Џет-Сет
26. July 2015 - 18:49

Случајно: Ѕирна брадавицата на Сораја!

Сораја моментално престојува во родната Црна Гора каде ужива во забава со другарките.
 
Позната како љубител на ноќните забави таа со нејзиното друштво се упатила во еден од црногорските клубови, а како и вообичаено се облека мошне провокативно. Старлетата овој пат одбрала зелен комбинезон со длабоко деколте кое ги открива нејзините гради.
 
На една фотографија дури и се гледа и брадавицата, но по се изгледа дека ниту старлетата ниту нејзините “надарени“ другарки воопшто обрнуваат внимание на такви “ситни“ детали. Тие едноставно на чело со Сораја уживаат во провокации за “гладните“ машки очи.