Македонија
10. December 2016 - 12:49

Следува уште еден неработен ден до крајот на годината - еве кога

Вчера го имавме последниот неработен ден за годинава, Свети Климент Охридски.
 
На 21. декември (среда)  ќе биде неработен ден за припаднците на турската заедница во Република Македонија по повод  Денот на настава на турски јазик.