Македонија
10. November 2019 - 14:19

Следи уште еден продолжен викенд до крајот на 2019

Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври беше неработен ден за сите граѓани.

Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури во декември.

На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридсски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.