Балкан
20. January 2019 - 14:34

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Грците се кренаа на нозе, протест против името Македонија и договорот од Преспа

Денеска во Атина од 14 часот по грчко или 13 часот по македонско време, се одржува нов протест против Договорот од Преспа и името Македонија.

Следете го протестот во живо: