Џет-Сет
10. March 2016 - 10:24

Слаткар сосема го смени личниот опис до непрепознатливост!

Популарниот македонски рапер Марко Маринковиќ – Слаткар „исчезна“, односно го изгуби сопствениот идентитет од личниот опис.

Повеќе не е она момче со нежно лице по кое девојките лудудуваа, туку како некоја друга личност по чија физичка појава никогаш нема препознаете дека е Слаткар.

Фотографијата на која е со брада, долга коса и десетина килограми повеќе од порано, а се најде на неговиот Фејсбук профил, е маска за снимањето на спотот за новата песна „Тик Так“ во кој се претставува како Евреин.

Tik-Tak-Slatkaristika-650x366

Иако се спори авторството на неговиот нов албум, Марко продолжува со работата поврзана со последниот проект.

И во реалноста, Слаткар доста се промени физички, но со конкретната маска дефинитивно исчезна оној Марко што го знаеме.

Со вака успешни обиди да се маскира, дефинитивно може да размисли да биде дел од популарното шоу „Твоето лице звучи познато“.

Вистина.мк