Бизнис
15. December 2016 - 8:44

СКСЗМ ги прогласува најдобрите 100 компании во Македонија

Стопанската Комора на Северо-западна Македонија денеска ќе го промовира шестото издание на Каталогот  Топ 100 и ќе ги прогласи најдобрите 100 компании во Македонија.

На промоцијата ќе се обрати министерот за економија Дритон Кучи.

Заедничкото одбележување на успесите на компаниите и манифестацијата на доделување на наградите ќе се одржи во Square 21 -Скопје.