Македонија
31. January 2019 - 21:39

Скопје вечерва во топ 10 најзагадени градови во светот

Вечерва Скопје повторно е на листата на најзагадени градови во светот. Имено според индексот на загаденост Скопје е на деветто место на најзагадени градови во светот. На оваа листа се наоѓаат градови од Авганистан, Пакистан, Монголија.