Џет-Сет
10. October 2016 - 12:25

Скапоцен подарок доби бебето на Сека од баба и дедо

Синчето на пејачката Сека, малиот Јаков, доби скапоцен подарок од своите баба и дедо. Тие на своето внуче му дадоа златен медаљон на кој се изгравирани името и датумот на раѓање. Сека ја објави фотографијата на социјалните мрежи.