Живот
4. July 2015 - 17:41

СКАНДАЛ: Невестата првата брачна ноќ по грешка спиела со ...

Мракот може да биде страшна работа, особено ако го погрешите креветот, па наместо покрај својот маж да легнете покрај некој друг.

Токму тоа и се случилола една девојка од Кина која наводно во забуна спиела со деверот па потоа го тужела за силување. 

Таа на судот раскажала дека станала од креветот за да отиде во тоалет, но при враќањето ја погрешила собата и влегла кај деверот.

Легнала во креветот и почнала да го бакнува и гали, па завршиле со секс.

Утрото сфатила со кого спиела и го кренала на нозе целото семејство кои биле во викендицата каде била одржана свадбената церемонија.

Таа од деверот барала 2.00 евра за да молчи, меѓутоакога тој ја одбил, веднаш таа го изведе на суд.