Џет-Сет
23. September 2018 - 18:30

Сите зборуваат за потегот на принцот Хари што никој не го очекуваше

Меган Маркл во Кенгинстонската палата го претстави куварот „Together: Our Community Cookbook” и ги угости жените кои минатата година со изгубија домот со експлозијата во зградата Гренфел.

Хари дојде да се дружи со својата сопруга , а во текот на таа прилика направи нешто неочекувано за принц.

Храната била во изобилство, а принцот Хари кој изгледа посебно уживал во колачите, сакаше и си зема неколку зад грб за подоцна.

Пред аминување ги спакува и тргна, но забележа дека го снимија камерите, па им возврати со насмевка. Погледнете како изгледаше оваа урнебесна акција на принцот: