Живот
9. јуни 2016 - 9:26

Сите се вртеа - Погледнете каква свадба направија невестата и младоженецот

Хит свадба се одвиваше во Белград. Младоженецот и невестата си се возеа низ градските улици со камион. 
 
Иако многумина бараат автомобили за посебниот ден, овој пар се решил на свадбената церемонија да пристигне на оригинален начин, па се решиле за камион кој го украсиле за специјалната пригода.
 
Во саботата на 28 мај сите се вртеле по камионот на улиците.
 
Уште една интересна околност е што невестата е во шестиот месец од бременоста, па сите ја гледале како со огромен стомак се обидува да влезе во камионот.