Џет-Сет
21. July 2015 - 14:32

Сите му се смејат - Еве што направи Вељко синот на Цеца

Дали бил уморен од бурниот ноќен живот во Будва или долгиот пат до Црна Гора не се знае.

Синот на дивата Светлана Ражнатовиќ Цеца одлучил да одмори во еден кафич во Будва, па легнал да преспие. Неговата сестра го слика и фотографијата ја постира на Инстаграм.