Технологија
5. August 2015 - 13:18

Сите користиме Вибер: Дали сте го забележале ова?

Апликацијата за размена на пораки преку Интернет, стигна до 570 милиони корисници и доби нова верзија. Вибер има промени кои го олеснуваат комуницирањето.

Постои опција за полесен видео контакт, да започнете видео повик дирекно од листата на пријатели.

Се делат добрите вибрации: Може да создавате групи за разговор.

Исто така има и нови начини за плаќање, преку новите вибер кредити.