Живот
19. May 2017 - 18:21

Синот решил да ја расклопи клупата коja ја направил неговиот починат татко - Она што го нашол под неа ќе изненади

 
Пред неколку месеци, таткото на ова момче починал. Кога почнал да ја расклопува клупата која неговиот татко ја направил за неговата мајка, пронашол скриена порака под неа која ја споделил на интернет.
“Мојот татко почина на 26 февруари на 51 година. Ја направи оваа клупа за мојата мајка, а ова е пораката која ја пронајдов под неа:
 
Те сакам Бека. Кој и да е овој ден, се надевам дека си добра. Бог ги слушна моите молитви и те подари на мене. Знам дека ова се најдобрите денови кои некогаш сум ги имал и мило ми е што си ти во нив. Не сум сигурен дали некогаш ова ќе го прочиташ, но ако го прочиташ знај дека многу те сакам. Ако постои една работа која ја сакам во животот тоа е да бидам добар кон тебе, како што си ти кон мене. Ако успеам во тоа ќе бидам најсреќен човек на светот.
 
Те сакам мој преубав животу!
 
Трагично е што жената ова за прв пат го прочитала откако нејзиниот сакан маж починал. Но ова ќе го памети засекогаш, колку била само сакана.