Балкан
18. January 2018 - 9:53

Синот на убиениот Ивановиќ поставува прашања од кои ќе ви се скрши срцето

Синот на убиениот политичар Оливер Ивановиќ знае дека нешто не е во ред и постојано прашува каде е неговиот татко.

Сопругата на Оливер на своето дете не сака да му каже за трагедијата и нема сила да му го скрши срцето.

Малиот Богдан постојано прашувал:

Каде е тато?

Нешто не е во ред, ама што?

Дали татко ми е во болница?

7-годишното синче на Оливер не знае за трагедијата, но бара одговори од возрасните.