Живот
12. October 2017 - 17:43

Синот на Брена отвара кафеана: Стефан ќе стане келнер

Стефан Живојновиќ неодамна ја сними и втората песна, која наиде на големо воодушевување кај публиката, но наследниот на Брена ме сака да се занимава само со музика. 

Пејачот изјави дека планира да влезе во угостителството.

-Сакам да тргнам со некој приватен бизнис. Редовен сум во ресторанот кај мојот брат Филип. Планирам да почнам бизнис, поточно да му се придружам. Но тоа бара многу време зошто планираме да го шириме бизнисот, изјави најстариот син на Брена.