Живот
27. August 2015 - 9:45

Силувач снимен како ја носи својата жртва

Во Бирмингем минатата година се случи силување, а полицијата сега ја објави видео снимката на која се гледа како силувачот ја носи во раце својата жртва пред да се случи злосторството.

На снимката јасно се гледа како маж на раце носи 25-годишна девојка која е без свест. Само неколку минути подоцна мажот ја силувал девојката која била пронајдена од случаен минувач.

Жртвата била во ноќен клуб до четири часот наутро по што го напуштила клубот во друштво на маж. Парот наводно разговарал со напаѓачот, а откако се разделиле, силувачот ја грабнал својата жртва и ја одвел на непознато место. Како главен сведок се наведува дечкото со кого жртвата го напуштила ноќниот клуб.