Македонија
24. јуни 2019 - 12:37

Силно полициско обезбедување пред седиштето на ДУИ во Мала Речица

Пред почетокот на протестот кој треба да се одржи пред седиштето на ДУИ во Мала Речица, се забележува силно полициско обезбедување пред зградата од партијата. Причина за протестите се бомбите на Ел Чека и случајот на Алмир, јавуваа албанските медиуми.

Според „Ина-онлајн“ прв овој протест го најави Шеќерим Ахмеди или познат во јавноста како Ел Чека, а и опозицијата и многу други граѓани кои повикувале за приклучување кон овој протест.