Македонија
17. April 2016 - 9:26

Шуто Оризари без вода

Населбата Шуто Оризари утре, од 9 часот, ќе остане без вода поради чистење и хлорирање на резервоарот.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи, прекинот во  водоснабдувањето ќе трае до завршување на зафатот.