Живот
22. May 2016 - 17:22

Што се случува кога жените ќе претераат со алкохол?

 
Се што е умерено е дозволено и се смета за културно.
 
Но што се случува кога ќе се претера во нешто? Тогаш како во следниот  случај  имаме можност да видиме урнебесни видеа.
 
Немојте да претерувате со алкохолот за да не се најдете и вие во некое вакво видео!