Живот
15. July 2015 - 19:27

Што прави стриптизер кога ќе му се качи невестата

Скоро секоја идна невеста на крајот на сопствената моминска вечер барала сексуална услуга. Искрено никогаш не сум прифатил тако нешто, но сум знаел некогаш малку да се забавувам со кумите и деверушите, рекол еден стриптизер.

Моминската вечер е резервирана само за идната невеста и нејзините другарки, а едниствените мажи на кои им е дозволен пристап се стриптизерите. Во главно никој не сака да зборува за тоа што се таму се случувало, но овие поранешни стриптизери ни откриваат тајни. Секс има колку сакате.

Имав секс со половина од идните невести на моминските вечери

Како „машки забавувач“ работев неколку години во текот на студиите и на моминските вечери сум спиел со повеќе од половина девојки кои се спремале за мажење. Некои од нив ми пружиле и други сексуални задоволства.

Оралниот секс е како „добар ден“

Во текот на моминските вечери девојките орално ме задоволуваат, се случува низ ситуации потполно спротивни на оние на ергенските вечери.

Идната невеста на крајот на моминската вечер често бара секс

За да заработа дополнителни пари, во текот на студиите често работев како стриптизер. Тие времиња беа чудни. Всушност многу жени кои сум ги сретнал сакаа да имаат секс со мене. Скоро секоја идна невеста на крајот на сопствената моминска вечер барала сексуални услуги. Искрено никогаш не сум прифатил такво нешто, но сум знаел понекогаш да се забавувам со кумите и деверушите.

Повеќе пати ми било мака кога ќе видам дека невестата сака секс со мене

Во периодот од 18 до 22 години се соблекував за пари. Многу жени често ме фаќаа за пенис и тоа оние кои најмалку сакаш да го направат тоа. Некои идни невести ме наговараа на секс, но сум ги одбивал. Што подолго сум се држел недостижен, толку повеќе пари заработував. На крајот од вечерта жените беа пијани, а јас уморен од нивното вриштење, па си одев дома сам. Сексот со пијана девојка за многу момци е супер забава, а мене ми се гади од самата помисла на тоа.

Жените ме злоупотребуваа како да не сум човек

Јас сум поранешен стриптизер и ескорт момче. Често сум бил понижуван и злоупотребуван, како да не сум човек. Кога во една прилика дојдов на моминска вечер, на вратата ме дочека госпоѓа од 70 години. Ме зграпчи за пенисот и ме фати за задникот, а останатите девојки инсистираа на тоа идната невеста да ми пружи орален секс. Во тој момент ја повикав мојата агенција која прати човек од обезбедувањето, кој остатокот од вечерта ја надгледуваше ситуацијата. Една од девојките се обиде да го избрка за тие да можат и понатаму да се забавуваат.