Живот
26. јуни 2017 - 21:43

Што е тоа што лежи покрај нашето бебе? Родители се шокирале кога ја виделе оваа снимка

Лора Хеј и нејзиниот сопруг инсталирала камера во детската соба за да го гледаат како спие својот син од 18 месеци и уживале во преубавата глетка, се додека една ноќ не забележале нешто ужасно.

Лора (39) во еден момент погледнала во екранот и ја видела слика: покрај нејзиното синче во креветчето лежело нешто што изгледало како друго бебе.

Сопругот на Лорин веднаш отрчал во другата соба, надевајќи дека дека она што се поклажало на екранот е некоја играчка, мече или слично, но кога влегол внатре, до синот немало ништо.

Кога се вратил во другата соба, камера и натаму покажувала нешто налик на дете како лежи покрај детето.

Мажот повторно отишол да провери, немало ништо.

тоа траелео до 1.30 кога призракот засекогаш го снемало од екранот.