Бизарно но вистинито
3. September 2015 - 16:31

Што е ова? - Кога ќе го видите она што излезе на овој инсект ќе ви се згрози животот

Познато ни е дека интернетот е преполн со различни бизарни фотографии и видеа. Сепак, овој клип кој ќе го погледнете е навистина грозен.
 
На снимката се гледа убиен штурец, а од него излегло чудно суштество кое наликува на црв.
 
Особено неверојатно изгледа неговото движење, или подобро кажано извртување.
 
Погледнете го видеото и уверете се сами...