Џет-Сет
15. February 2017 - 10:26

Што доби Северина за Валентајн?

Северина Којиќ и нејзиниот маж, Игор Којиќ, се вљубени и ним секој ден им е Ден на вљубените.
 
Пејачката сподели фотографијата, од соба полна со хелиумски балони во облик на срце а под нив се таа и нејзиниот сопруг прегрнати, и додаде дека "нив секој ден Ден на вљубените"