Џет-Сет
13. September 2015 - 15:46

Што бараат гаќичките на Северина кај Игор Џамбазов?

Во негов стил, Игор Џамбазов преку Фејсбук профилот на неговата мачка, секогаш знае да ги насмее фановите. Тој се пошегува на сметка на Северина, па по насловите во медиумите, напиша дека нејзините гаќички се кај него. Браво за игор, секогаш е оригинален!